gastenboek

146 berichten, 15 pagina's 
«  10  » 
28-05-2018
Geplaatst door: Eva Meboer

Vrijgezellenfeest

Voor het "vrijgezellenfeest" van mijn ouders (40jaar getrouwd) hebben wij 2 eendjes mogen huren. Fantastisch weer erbij, wat het helemaal super maakte. Gaaf dat het dak eraf kon zodat wij heerlijk hebben kunnen genieten van onze tour met dit weer. Eerst de mannen, daarna de vrouwen. Hele mooie, goed onderhouden eendjes. Zelfs mee op de snelweg gereden en dat ging prima! Hele aardige mensen, echt een aandader om hier te huren!

14-05-2018
Geplaatst door: Erik Slotboom

Een(d) Verrassing

Op Hemelvaarts dag voor mijn 50 jarige vrouw een verrassingstocht gemaakt. Gezin in twee eendjes, en rijden door het mooie Twentse landschap, met kaart op schoot. Weg van de N-wegen, door kronkelende weggetjes. Wat een genieten, wat een leuke auto's met het grote open dak. De chauffeurs wilden bijna niet stoppen onderweg. Een aanrader!

05-04-2018
Geplaatst door: Tom

LY-26-FK

Als vroegere eigenaar van de blauwe LY-26-FK was het een genot om hier na 15 naar nog een keer in te mogen rijden. Zeker met de gedachte dat ik een dag rijden moet aanbieden aan mijn broer die 50 jaar is geworden. Hij was namelijk de 2e eigenaar van de auto in 1987 en heeft deze zo'n 10 jaar lang in zijn bezit gehad.

Ik dank Duckville voor de goede organisatie en het vertrouwen in hun klant! Aanrader om hier een dag een eend te huren :-)

22-09-2017
Geplaatst door: Mirjam

fantastisch vrijgezellenuitje

Met twee eendjes door het prachtige Twentse landschap getoerd. Het was een superleuke ervaring!

08-09-2017
Geplaatst door: Erna

Wij hebben een geweldige middag gehad. De formule is fantastisch zo met de eend en heerlijke picknick bij het kasteel. Echt een feestje met het mooie weer erbij. Bedankt voor de organisatie.

08-09-2017
Geplaatst door: Erna

Wij hebben een geweldige middag gehad. De formule is fantastisch zo met de eend en heerlijke picknick bij het kasteel. Echt een feestje met het mooie weer erbij. Bedankt voor de organisatie.

31-08-2017
Geplaatst door: Marti

feestje

Voor mijn verjaardag had ik een middagje toeren in een eendje geregeld voor mijn familie en vrienden. Dat was een schot in de roos! mooie route, leuke competitie, toffe auto's en prima verzorging. Dank je wel Duckville voor het organiseren van deze middag!

26-07-2017
Geplaatst door: ANSUL Brandbeveiliging

Een supergezellig teamuitje!!!

Een kleine twee weken geleden zijn wij met onze afdeling vanuit Lelystad afgereisd naar het mooie Twente om daar te genieten van een heerlijke middag/avond dankzij Duckville.
Na een hartelijk ontvangst met koffie/thee en wat lekkers, hebben we een gezellige middag gehad met een hele mooie toertocht. De twee 2CV-tjes zagen er piekfijn uit en we konden dankzij het mooie weer heerlijk rondrijden met open dak. De route bracht ons langs vele mooie plekjes en met de unieke eendjes trek je veel bekijks. Na de toertocht stond er nog een solexrit op de planning. Ook dit was super verzorgd. Na twee uur sturen op de solex waren we wel toe aan een hapje en een drankje. Bij camping De Mölnhöfte hebben we van een heerlijke BBQ genoten voordat we weer huiswaarts zijn gekeerd.

Al met al was het een goed geregelde en gezellige dag. Ook het contact met Duckville vooraf was erg prettig. De mogelijkheden in de omgeving qua activiteiten en horeca waren ons niet bekend. Dankzij Dibert en Hella was niet alleen de toertocht met eend geregeld, maar ook de solexrit en BBQ en konden wij onbezorgd genieten!!

14-07-2017
Geplaatst door: Astrid van Schoonacker

Een onvergetelijke dag

In het Hemelvaartweekend hebben mijn man en ik genoten van een heerlijke dag. Na een gezellig ontvangst, stapte ik na 20 jaar weer in eend. Na even zoeken hoe ver de koppeling op moest komen, voelde het gelijk weer vertrouwd en konden we aan de route beginnen. Het was prachtig zonnig weer en met de wind in de haren reden we langs de mooiste plekjes van deze regio. Na een wandeling op één van de landgoederen waar de route ons bracht, reden we naar het restaurant waar de picknickmand voor ons klaarstond. Na een kopje koffie op het terras en een gezellig praatje met de uitbater bracht de oranje-grijze 2CV ons naar huis Verwolde. Na ons vergaapt te hebben aan de schoonheid van dit huis én het bijbehorende park vonden we een mooie picknickplek. Bij het openen van de mand, waren we verrast over welke heerlijke dingen er allemaal uitkwamen. Tel dat op bij de idyllische plek en je hebt de perfecte picknick.
Na het laatste deel van de route langs dorpjes waar de tijd stil gestaan leek te hebben, was het tijd om afscheid te nemen van 'ons' eendje. Bij het openen van de brievenbus met de sleutels in mijn hand, twijfelde ik even; zal ik gewoon weer instappen en naar huis rijden in deze mooie eend of zal ik de sleutels zoals afgesproken, in de brievenbus doen? Weet je wat? Ik kom hier zeker weer een keer terug!

11-07-2017
Geplaatst door: marleen

super middag dankzij Duckville

wat hebben wij een super middag gehad tijdens onze familiedag! Het weer was even een onzekere factor, maar gelukkig viel dit ontzettend mee! Erg genoten van de mooie rit door het prachtige landschap en veel plezier gehad op de pitt's en putt. Alle familieleden waren dol enthousiast! Dibert en Hella bedankt voor het meedenken en de organisatie van deze mooie middag!