gastenboek

146 berichten, 15 pagina's 
» 
02-10-2022
Geplaatst door: Familie Jansen

Top dag - Opa 80

Vandaag hebben wij de 80e verjaardag van opa gevierd met kinderen en kleinkinderen in 4 Eendjes. De ontvangst was hartelijk met koffie en thee en na een korte uitleg hebben we de prachtige kastelenroute gereden, met fantastische picknick in de Kasteeltuin. Jong en oud hebben genoten! Aanrader!

12-08-2022
Geplaatst door: Alida en Hermien

Dagje 2CV

Als vriendinnen en voormalig 2CV-bezitters hebben we een topdag gehad in een leuke kakelgroene 2CV. Wat een feest van herkenning!
We werden hartelijk ontvangen, kregen een keurige auto mee, het dakje was al opgerold, het genieten kon meteen beginnen. Een aanrader voor elke "Eend-liefhebber"!

12-06-2022
Geplaatst door: Arno Kuijpers

Gisteren met een super eendje van Duckville een super dag gehad. Na ontvangst met koffie en thee zijn we op pad gegaan.
We zijn op pad gegaan voor een mooie zuid Veluwe tocht, lekker met open dak genoten van auto en route.
Het eendje was in een perfecte staat en reed heerlijk.
Alles bij elkaar een super toffe dag.
Bedankt Dibert en Hella.

12-06-2022
Geplaatst door: Willem van den Bos

Tour tocht 2CV

Hella en Dibert, Hartelijk dank voor het verzorgen van een super leuke dag met 2 van jullie fijne Deux Chevaux in combinatie met een heerlijke lunch en Boerengolf bij de Melktap in Geesteren

08-06-2022
Geplaatst door: Wiederhold-Grolleman

Met 4 Eendjes de Kastelenroute

Eerste Pinksterdag hebben wij 4 Eendjes gehuurd.
We hebben hier met het Gouden Echtpaar (50jaar getrouwd) enorm van genoten.
Het Gouden Echtpaar haalde herinneringen op aan hun eerste auto in de jaren 70
Bedankt voor de plezierige rit.

05-06-2022
Geplaatst door: Patrice

Vandaag de 80e verjaardag van mijn moeder gevierd met kinderen en kleinkinderen in 3 Eendjes. De ontvangst was hartelijk met koffie en thee en na een korte uitleg hoe de Eendjes in toom te houden hebben we de prachtige kastelenroute gereden. Jong en oud hebben genoten! Zeker voor herhaling vatbaar!

10-05-2022
Geplaatst door: Natasja Blekkink

Verjaardagskado

Mijn wederhelft verrast met een onvergetelijke middag toeren met ons gezin in 2 eendjes??. We werden ontvangen met koffie en thee☕️? in een super mooie Citroën garage, overal waar je keek stond wel iets van Citroën en de ' lelijke' eend. Ter afsluiting hebben we heerlijk gegeten bij Restaurant Irma's ???een eindje verderop in de straat. We hebben alle 5 genoten van dit avontuur. Bedankt Duckville?

22-04-2022
Geplaatst door: Ezra

Kastelenarrangement

Na een hele vriendelijke en gezellige ontvangst hebben wij gebruik gemaakt van het kastelenarrangement. Dit is echt een aanrader, een hele mooie route, heerlijke lunch en bevlogen gidsen die een rondleiding geven door huis Verwolde.

17-04-2022
Geplaatst door: Jennie

Eendje

Erg leuke middag gehad met vriendinnen, inmiddels ons 55 jarig jubileum als vriendinnen al achter de rug, mede door onze leeftijd konden we omgaan met het eendje? dank voor de prettige ontvangst, de meegekregen routebeschrijving en het vertrouwen dat jullie eendje t wel zou overleven met ons. Ga jullie promoten bij m’n collega’s, wie weet kom ik zelf ook weer mee, was super!

07-10-2021
Geplaatst door: Henk Wubs

Bedrijfsuitje

Heel hartelijk dank voor een onvergetelijk bedrijfsuitje.
Jullie hartelijkheid heeft ons positief verrast en de tocht was echt grandioos. Ook het eten en de setting ervan was helemaal prima!!!
We kregen van alle collega's en hun partners complimenten over deze dag....